Építési vállalkozó bemutatkozás

Lukács General Home Kft.

Cégünk, a Lukács General építőipari vállalkozás elsősorban szerkezetkész és kulcsrakész családi házak építésével, bővítésével, teljeskörű átalakításával valamint épületek bontásával foglalkozik. Filozófiánk, hogy tapasztalatunkat és korszerű technológiai hátterünket felhasználva biztonságos, esztétikus és funkciójukban kifogástalan házakat építhessünk ügyfeleinknek. A hibátlan munkavégzés mellett az ügyfelekkel kialakított bizalmi viszonyt is fontos értéknek tartjuk.

Olvasson tovább és ismerjen meg minket!

profi építési vállalkozó

Miért válassza a Lukács General építőipari kivitelező céget?

Magas szakértelem, tapasztalt építési vállalkozó

Csapatunkkal arra törekszünk, hogy alvállalkozóink és partnereink körében kizárólag profi szakemberekkel dolgozzunk együtt. Bátran ránk bízhatja leendő otthona megépítését: vállalatunk építőipari kivitelezéseit és épületbontási munkálatait 30 éves szakmai múltra visszatekintő építészmérnök műszaki vezető felügyeli.

Könnyen elérhető referenciák

Munkáinkat a referencia menüpont alatt gyűjtöttük össze, hogy leendő ügyfeleink megtekinthessék az általunk készített épületeket. Azonban előfordul, hogy valaki szeretné élőben is megtapasztalni, hogy milyen módszerekkel és tempóban dolgozunk. Kérésre bármikor körbevezetjük ajánlatkérőinket jelenleg is kivitelezés alatt álló munkaterületeinken.

Pontos határidők

Építőipari vállalkozásként tudjuk, hogy mennyire fontos a határidők betartása még a kisebb családi házak kivitelezése során is. A Lukács Generalnál a szerződésben rögzített időpontban adjuk át az épületeket. Nem tolmácsolunk irreális dátumokat ügyfeleinknek és a munka folytonosságát mindvégig biztosítjuk. Természetesen a sietség sohasem mehet a minőség és a biztonság rovására, hiszen a technológiai időket (pl. az alapozás száradását) minden esetben ki kell várni.

Nagy kapacitás

Széleskörű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően nagy kapacitást tudtunk kialakítani mind szakemberekben, mind alvállalkozókban, akiknek munkájáért egyetemleges felelősséget vállalunk. Építőipari kivitelezés során megfelelő minőségű gépeket biztosítunk és a bevált technológiákkal dolgozunk, hogy otthonát kifogástalan állapotban tudjuk átadni Önnek és családjának.

Korrekt piaci árak

Csapatunkkal még a szűkös beruházások esetében is kedvező munkadíjakkal dolgozunk, de a minőségből és az elvárt színvonalból sohasem engedünk.

Bizalmi viszony megrendelőinkkel

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatot tartunk az építkezések ideje alatt, hiszen változtatások bármikor adódhatnak egy építőipari kivitelezés során. Tapasztalatainknak megfelelően igyekszünk megválaszolni az Önben felmerülő kérdéseket és felhívjuk figyelmét a célszerűtlen műszaki elgondolásokra is.

Ház kivitelezés munkáinkra az átadástól számítva 1 évig teljes garanciát vállalunk. Mindemellett szívesen nyújtunk tanácsadást is, amennyiben segítségre van szüksége az építkezés tervezési fázisában.

családi ház kivitelezés Budapesten
gyors ház építési vállalkozó
Lukács-General építési vállalkozó

Felkeltették érdeklődését a Lukács General Kft. szolgáltatásai?

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot űrlapunk kitöltésével!