Épület bontás, ház bontási munkák

A régi, feleslegessé vált lakatlan és nem biztonságos épületek elbontása az építőipar egyik legveszélyesebb és legnagyobb kihívást jelentő ágazata. Csapatunk megfelelő tudással és felszereléssel vállalja lakóépületek, közületek és akár ipari intézmények bontási munkálatait is. Korszerű gépeinkkel gyorsan dolgozunk és szerződésben garantáljuk, hogy a sittet is elszállítjuk a helyszínről: kérjen tőlünk ajánlatot!

Kérjen ajánlatot épület bontás szolgáltatásra!

Kollégáink 2-3 napon belül összeállítják a projekthez szabott ajánlatot.

A Lukács Generalt bontás szolgáltatás előnyei

Szakértő kivitelezők széleskörű tapasztalattal

Kiépült kapcsolatrendszerünknek hála profi és hozzáértő csapattal rendelkezünk és már több mint 30 éve foglalkozunk épületbontással családi ház építés és lakásfelújítás mellett. A teljes munkafolyamatot építésvezető felügyeli, ugyanis az elhasználódott épületelemek könnyen baleseteket okozhatnak, ha nem hozzáértő kezekben van a bontás. A bontást levezénylő kollégáink mindvégig tájékoztatják Önt a folyamat haladásáról.

Gyors és rugalmas munkavégzés

A számtalan épület bontás projekt alatt sikerült kitapasztalnunk, hogy miként tudunk gyorsan színvonalas munkát végezni. A bontás során elsősorban a részfeladatok kézben tartására összpontosítunk, hogy ne csússzanak el időben a munkafolyamatok és a szerződésbe foglalt dátumra át tudjuk adni a megtisztított munkaterületet.

Követhető referencia munkák

Amennyiben Ön szerződéskötés előtt élőben vagy online is szeretné látni referenciáinkat, akkor megtekintheti csapatunk munkáját weboldalunkon vagy az aktuális projekteket személyesen is. Igyekszünk minél gyakrabban frissíteni a referenciákat.

Megfizethető árak

A Lukács Generalnál pontosan ismerjük az építőipar kedvezőtlen munkaerőpiaci helyzetét. Ennek ellenére korrekt árakon dolgozunk és a kiszállásért nem számolunk fel extra díjakat. Természetesen a kedvező árak nem jelentik azt, hogy engedünk a minőségi munkavégzésből. Rendezett területet adunk át, melyet azonnal használatba vehet.

Nagy kapacitás

Szakképzett csapatunk létszáma lehetővé teszi, hogy folyamatosan új projekteket vállaljunk, így Önnek nem kell hónapokat várnia, mire a konkrét munkálatok elkezdődnek. Általában az árajánlat elfogadását követő két héten belül el is kezdjük a bontási folyamatot: a pontos dátumot mindig a szerződésben rögzítjük és nem ígérünk tarthatatlan időpontokat.

A bontási terület megtisztítása

Ha minket választ épület bontási feladatok elvégzésére, mi az árajánlatba foglaljuk a hátra maradt törmelék elszállítását is. Tudjuk, hogy sok cég alacsony árakkal kecsegteti az ügyfeleket, de később extra költségeket számolnak fel. Nekünk az a célunk, hogy teljes körű ajánlattal pontosan tudjon kalkulálni, már a munkálatok megkezdése előtt is.

Épület bontás árak

A vállalási ár általában négyzetméter alapon a következőképp alakul:

  • bontás munkadíja: 10-15ezer Ft/m2
  • konténer bérleti díja: 40-60 ezer Ft
  • építési törmelék konténerbe rakodása: 3300 Ft/m3

Például egy 100 m2-es családi háznál 20 konténerrel 10 ezer Ft-os négyzetméteráron számolva:

  • munkadíj: 100 x 10.000 Ft = 1.000.000 Ft
  • konténer bérleti díja: 20 x 40ezer Ft = 800.000 Ft
  • konténerbe rakodás: 20 x 8 x 3300 Ft = 528.000 Ft

Összesen nettó: 2.328.000 Ft

A vállalási árat növelheti például a vasbeton födém, a tagolt, vastag falak, a lejtős, nehezen megközelíthető telek, ezért pontos nettó árat kizárólag ajánlatkérést követően tudunk Önnek adni.

Épület bontás rövid határidőkkel: kérjen egyedi árajánlatot!

Referencia munka: Bp 17. kerület

Rólunk mondták

A napokban kerestük fel egy 2018 áprilisában ajánlatot kérő ügyfelünket, aki egy nálunk jóval olcsóbb ajánlat miatt nem minket választott. A következő sorokat kaptuk:

“1,5 millió forint helyett 2,5 millió forintba került a bontás, és az épület körüli járdát már el sem akarták bontani. Lehet, hogy jobban jártunk volna az Önök cégével. Tanultunk az esetből, az biztos.” (D. Katalin)

A LUKÁCS General Kft. üzletpolitikája, hogy kerül minden rejtett költséget. A korrekt elszámolás hívei vagyunk.

Kérjen ajánlatot épületbontás szolgáltatásra!

Bontási munkák árai elérhetőek ajánlatkérést követően. Kollégáink 2-3 napon belül összeállítják a projekthez szabott ajánlatot.