Falbontás, külső-belső bontás

Lakásfelújítások illetve teljes ház átalakítások, bővítések során is előfordulhat, hogy falbontás, csempe bontás és tetőbontás nélkül nem lehet kivitelezni a munkálatokat. Olykor a vakolat rossz minősége és az ízlésünk megváltozása is vezethet odáig, hogy a parkettát vagy a fürdőszobai szerelvényeket lecseréljük újakra.

Ha érdeklődik a külső vagy belső bontási munkák iránt, kollégáink néhány napon belül személyre szabott ajánlatot állítanak össze Önnek. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen ajánlatot külső-belső bontásra!

Professzionális külső és belső bontás szolgáltatás a Lukács General Kft-től.

Miért éri meg a Lukács Generalt választani?

Tapasztalt szakemberek: építkezési vállalkozásunk, a Lukács General több tucat bontásban vett részt az elmúlt években, így számtalan sikeres projektet tudhatunk maguk mögött. Minden projekt egyedi kihívás, így széleskörű tapasztalattal ruházták fel csapatunkat családi ház építés, lakásfelújítás és külső-belső épület bontási munkálatok terén is. Kiépült kapcsolatrendszerünknek köszönhetően számos kiváló szakemberrel dolgozunk együtt különböző építéstechnikai területekről. Ismerjük a korszerű technológiákat, melyek a munkavégzést felgyorsítják.

Munkakezdés akár két héten belül: nagy kapacitásunk lehetővé teszi, hogy egyszerre párhuzamosan futtassunk több különálló projektet is. Önnek nem kell hosszú hónapokat várnia, míg bele tudunk kezdeni a falbontásba, csempe bontásba. Az ajánlatkérést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és közösen leegyeztetünk egy tetszőleges időpontot. A munkát általában – az eszközök, anyagok beszerzésétől függően – két héten belül tudjuk megkezdeni.

Pontos, gyors munkavégzés: a bontási ütemterv elkészítése és a kitűzött időpontok betartása mind hozzájárulnak, hogy az ígért dátumra át tudjuk adni Önnek az ingatlant. Ugyan a falbontás, csempe bontás nem vesz igénybe heteket, de néhány nap is sokat számíthat egy felújítás során.

Kedvező árak: árainkat négyzetméter alapon kalkuláljuk főfal bontás, kémény bontás, csempe bontás és gipszkarton fal bontása esetén. Az árba nem tartozik bele a sitt elszállítása, de megállapodás alapján nyitottak vagyunk a terület megtisztítására is egyedi ajánlat alapján. Az ajánlatkérésben mindenképp érdemes feltüntetni, hogy sitt szállítás is szükséges-e.

Egyszerű kapcsolattartás: Önnek nem kell több tucat vállalkozóval kapcsolatot tartani. A bontást vezető kivitelező egy személyben tájékoztatja Önt a teljes munkafolyamat haladásáról.

Épület és falbontás árak

Szolgáltatás Ár
Kültéri járda és terasz bontása 2800 Ft/m2-től
Tető komplett bontása 2500 Ft/m2-től
Tetőfedés bontása, lécezéssel együtt 1350 Ft/m2-től
Fafödém bontása 2500 Ft/m2-től
Betonfödém bontása 4500 Ft/m2-től
Vakolat leverése mennyezetről 1150 Ft/m2
Falbontás 30cm-es falvastagságban 1500 Ft/m2-től
Válaszfal bontása (10cm) 950 Ft/m2-től
Vakolat leverés oldalfalról 850 Ft/m2-től
Hőszigetelés bontása 900 Ft/m2-től
Csempe, gipszkarton bontása oldalfalról 950 Ft/m2-től
Nyílászárók bontása 4500 Ft/db-tól
Járólap, parketta, linóleum bontása 900 Ft/m2-től
Csaptelepek bontása 1500 Ft/db-tól
WC, kád bontása 4000 Ft/db-tól
Aljzatbeton bontása 10cm-ig 2900 Ft/m2-től
Építési törmelék kihordása konténerbe földszinten 5000 Ft/m3-től (emeletenként +1000 Ft/m3)
falbontás, korrekt falbontás árak

Külső-belső bontás szolgáltatások

Falbontás: ügyfeleink gyakran családi otthonok, irodák, polgári lakások belső válaszfalainak, gipszkarton térelválasztó falainak bontásával keresnek fel minket felújítás során. Ha Ön csak egy kisebb átalakításokat szeretne, például helyiségeket egybe nyitni és változtatni a helyiségek elrendezésén, akkor a falbontás a megoldás.

Burkolat bontás: régi parketta, linóleum. csempe, járólap lebontása és rossz minőségű vakolat leverése is igénybe vehető nálunk korrekt áron. Sőt, csapatunkkal teljes lakásfelújítást, irodaátalakítást is vállalunk rövid határidővel.

Tetőbontás: ha Önnek gyorsan, néhány napon belül van szüksége a régi tetőszerkezet, vagy a cserepek lebontására, akkor is szívesen rendelkezésére állunk.

Kémény bontás: előfordul, hogy egy felújítás alkalmával új kéményt kell tervezni, a régitől pedig meg kell válni és lebontani.

Szerelvények, nyílászárók bontása: fürdőszobai beépített zuhanyzó, kád, toalett bontása, valamint ajtók, ablakok cseréjekor is kereshet minket.

Kérjen ajánlatot külső-belső bontásra!

Ha minket választ rendezett munkaterületet kap vissza, a törmelék teljes körű elszállításáról is gondoskodunk.