Családi ház építés

Profi munka, elérhető építés árak

Építőipari vállalkozásunk, a Lukács General szerkezetkész és kulcsrakész családi házak építésével, generálkivitelezésével foglalkozik. Célunk, hogy ne csak kényelmes, de biztonságos és modern otthonokat készítsünk. Épp ezért komoly szakmai csapattal, tapasztalt építésvezetővel és korszerű technológiai háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kérjen ajánlatot most, ha Önnek is fontos, hogy felkészült kezekbe kerüljön a családi ház megépítése!

Kérjen ajánlatot tőlünk

Pontos négyzetméter árak ajánlatkérés alapján

Új ház építés: miért válassza a Lukács Generalt?

Tapasztalt szakemberek

Építkezéseinket több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező építésvezető felügyeli. Arra törekszünk, hogy csapatunk tagjai valamint alvállalkozóink kizárólag profi szakemberekből álljanak.

A Lukács General élén álló diplomás tervező építészmérnöki, szigetelő szakmérnöki és műszaki menedzser végzettséggel is rendelkezik, így otthona szakszerű megvalósítása garantált.

Minden terhet leveszünk az Ön válláról

A generálkivitelezés legnagyobb előnye, hogy egy építkezés során A-tól Z-ig minden munkát elvégzünk és szemmel tartunk. Az alapozástól kezdve a nyílászárók beépítéséig, a Lukács General minden egyes részfeladatot kivitelez.

Ráadásul Önnek nem kell időt és energiát szánnia a megfelelő szakemberek megtalálására. A munkafolyamatokat összehangoljuk, miközben végig tájékoztatjuk Önt a fejleményekről, a haladás mértékéről és az esetlegesen megoldandó problémákról is.

Kedvező árak

Az építőipar munkaerőpiaci helyzete ellenére is korrekt árakon dolgozunk, de a magas minőségű munkavégzésből nem engedünk. Családi ház építés során tervek és árazatlan költségvetés birtokában tételes ajánlatot adunk, így lehetősége van az egyes munkanemeket és a hasznos területtel elosztott m2 árakat is összehasonlítani az aktuális piaci árakkal.

Építkezés akár 2 héten belül

Az elmúlt években sikerült akkora csapatot és megbízható alvállalkozói kört kiépítenünk, hogy folyamatosan vállalunk új projekteket. A szerződéskötéstől számítva akár két héten belül elkezdődhet az alapásás és az alapozás.

Gyors munkavégzés

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk az elmúlt évtizedekben és pontosan tudjuk, mitől működik gördülékenyen egy építkezés. A munkavégzést és részfolyamatokat kézben tartjuk és ütemezzük, hogy ne legyen üresjáratok a családi ház építés során. A lendületesség kulcsa a határidők betartása, ugyanakkor nem ámítjuk megrendelőinket hamis időpontokkal. Nálunk mérettől és elkészültségtől függően egy új ház megépítése 6-12 hónapig tart, melyet hiteles szerződésben is rögzítünk.

Ház építés árak, ház építés m2 ár

Műszaki tartalomtól függően a kulcsrakész családi ház építés árak 300.000/m2-től kezdődnek. Szerkezetkész állapot pedig 180.000/m2-től érhető el.

Milyen technológiákkal dolgozunk?

Alapkészítés során főként sáv- és lemezalapozást alkalmazunk. Ami az épületek szerkezetét illeti ytong, silka, téglafalazatú, fa,- és e-gerendás, monolit födémes, lapos vagy magas tetős házakat vállalunk. Generálkivitelezés során nyitottak vagyunk gépészeti munkák elvégzésére és kiépült villanyszerelői és gépész kivitelezői kapcsolatokkal rendelkezünk.

 

családi ház építés Budapesten
Verbert családi ház generálkivitelezés Budapest
Kulcsrakész ház négyzetméter árak - Verbert

Hogyan zajlik egy családi ház építés?

A ház építés megkezdéséhez először egy tervezőre lesz szüksége, aki az Ön igényeinek és a hatályos jogszabályoknak megfelelően elkészíti a tervdokumentációt, valamint az árazatlan költségvetést. Tanácsadásunkon szívesen nyújtunk segítséget, ha még nem biztos elképzeléseiben.

A terv és költségvetési kiírás birtokában már lehetősége van cégünktől részletes, tételes árajánlatot kérni. Miután megállapodtunk az árban, határidőben, fizetési ütemezésben és egyéb feltételekben, a szerződéskötés következik. Ezután nincs további akadálya a kivitelezés megkezdésének: csapatunk a megbeszélt időpontban felveszi a munkát.

A kivitelezés során arra törekszünk, hogy a gyorsaság és a pontos, szakszerű kivitelezés közötti legjobb középutat találjuk meg. Folyamatosan kapcsolatot tartunk megrendelőinkkel és szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre, aggodalmakra. Ellátjuk Önt szakmai és pénzügyi tanácsokkal is, valamint segítünk megszerezni a használatbavételi engedélyeket.

 

Családi ház építés kulcsrakész állapotban már 300.000/m2 ártól

kérjen ajánlatot tőlünk és dolgozzunk együtt otthona megvalósításán!

Partnerünk az online reklámokban: Marketing21 Reklámügynökség | Weblap | SEO | PPC | Social