Lakásfelújítás Budapest

A régi épületek esetében kisebb-nagyobb átalakításokkal sokkal élhetőbbé lehet tenni a belső teret. A lakásfelújítás ugyanakkor rengeteg ügyintézéssel, idővel és áldozattal jár. Ha Önnek is fontos, hogy a házfelújítás minél gyorsabban és az elképzeléseknek megfelelően alakuljon, kérjen tőlünk ajánlatot!

Kérjen ajánlatot tőlünk

Pontos lakásfelújítás árakért kérjen ajánlatot tőlünk!

Lukács General házfelújítás előnyei:

Levesszük a ház felújítás terheit a válláról: egyre többen bíznak meg lebonyolító vállalkozót a lakásfelújítás menedzselésével, hiszen a mai rohanó világban természetes, ha Önnek nincs ideje felügyelni a fal bontást, burkolást. Mi elintézzük Ön helyett az adminisztratív feladatokat is: időpontokat egyeztetünk a különböző munkafázisok elvégzéséhez, miközben mindvégig tájékoztatjuk Önt a fejleményekről.

Gyors, rugalmas munkavégzés: egy kisebb házfelújítás is eltarthat akár hónapokig, ha nem a megfelelő ütemterv alapján dolgoznak a szakemberek. Csapatunk igazán profi az időpontok megszervezésében: a jó munkabeosztás segít minket abban, hogy az ígért dátumra teljesen elkészülve tudjuk átadni Önnek az ingatlant.

Megfizethető szolgáltatás: jelenleg az építőipar munkaerő piaci helyzete nem a legkedvezőbb, ugyanis nagyon nehéz igazán jó kivitelező csapatot találni. A mi filozófiánk, hogy ennek ellenére is korrekt díjszabással kell dolgozni megrendelőink részére. A minőségi munkavégzésnek nem előfeltétele a horribilisen magas ár. Ügyfeleink a piaci áraknak megfelelő és részletes ajánlatot állítunk össze.

Igazi szakértőkből álló csapat: építkezési és generálkivitelezési vállalkozásunk több tucat lakásfelújítást bonyolított le az elmúlt években. Sikeres projektjeinknek köszönhetően rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk, melyekből tanulva egyre rutinosabban oldjuk meg a munkát nehezítő tényezőket is. Nekünk nem jelent akadályt egy váratlan műszaki hiba: időben reagálunk a problémákra, hogy a lakásfelújítás ne csússzon el és időben végezzünk az előttünk álló feladatokkal.

Kiépült kapcsolatrendszerünknek köszönhetően pedig számos remek szakemberrel dolgozunk együtt, akik ismerik a legújabb technológiákat is. A korszerűsítés során a friss szakmai ismeretek hozzájárulnak a rugalmasabb munkához és a mai modern építészeti megoldások kivitelezéséhez. Referenciamunkáink megtekinthetők online, ha ajánlatkérés előtt látni szeretné az eredményeket is.

Azonnali munkakezdés: ha Ön nem szeretne hónapokat vagy akár fél évet is várni a házfelújítás elkezdésével, akkor érdemes minket választani. Nagyszámú csapatunk ugyanis rendszeresen vállal új projekteket, Önnek csak ajánlatot kell kérnie a kívánt lakásfelújítási munkálatokra. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és közösen kiválasztjuk a legalkalmasabb kezdési időpontot. Részünkről a legtöbb esetben már 1-2 héten belül bele tudunk vágni a tényleges munkába a szükséges eszközök és alapanyagok beszerzésének függvényében.

Sitt elszállítása: főként a belvárosi lakásfelújítások alkalmával van szükség arra, hogy a kivitelezők a törmelék elszállításáról is gondoskodjanak. A szűk utcákon problémát jelenthet, hogy csak önkormányzati engedéllyel lehet konténert bérelni, de mi gondoskodunk a terület megtisztításáról is, így ezt a terhet is le tudjuk venni az Ön válláról.

 

Házfelújítás, lakásfelújítás árak

A lakásfelújítás árak mindig az igényelt feladatoktól függnek. Érdemes előre kalulálni azza, hogy a lebonyolítás, a szakemberek munkadíja mellett igen komoly összegeket emésztenek fel az alapanyagok is. Gyakran az ingatlan állapota és a nehezítő tényezők (például emeletek, lift, udvar hiánya) mind plusz költségeket jelenthetnek.

Ha szeretné megtudni, hogy az Ön lakásának vagy házának felújítása várhatóan milyen költségekkel jár, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot ház- és lakásfelújítás lebonyolításra!

családi ház építés Budapesten

Kérjen ajánlatot lakásfelújítás lebonyolításra!

Professzionális segítséget nyújtunk a felújítás minden állomása során és biztosítjuk, hogy a lehető legjobb kivitelezőkkel dolgozzon.