Alapozás

Ház alapozás, sávalap és lemezalap készítés

Az igazán tartós és biztonságos épületek kulcsa a kiváló alapozás. A Lukács General Kft. korrekt árakon és magas szakmai minőségben készíti el a házak beton alapzatát: kérjen ajánlatot most, és akár két héten belül elkezdődhetnek az alapozási munkálatok!

Kérjen ajánlatot tőlünk

Kollégánk néhány napon belül elküldi alapozás ajánlatunkat.

Miért válassza a Lukács General Kft. alapozás szolgáltatását?

1. Igazi szakértők vagyunk: az alapozás ugyan nem a leglátványosabb része egy építkezésnek, mégis érdemes odafigyelni a legapróbb részletekre is az alapásás vagy akár a sávalap vasalása közben. Az épületek szerkezeti hibái elsősorban a nem megfelelő alap következményei. A sávalap mélysége, szélessége, a talaj minőségének felmérése és a ház tervének betartása – valamint az esetleges tervezési hibák felismerése – mind befolyásolják a ház tartósságát, teherbírását, még a könnyűszerkezetes épületek esetében is. A Lukács General Kft. munkatársai már az ajánlatkérés pillanatától szívesen válaszolnak, ha Önben bármilyen szakmai kérdés merülne fel az alapozással kapcsolatban.

2. Kedvező árakat kínálunk: ügyfeleinknek korrekt áron kínáljuk alapozás szolgáltatásunkat, azonban a minőségi munkából és alapanyag használatból soha nem engedünk. Célunk, hogy a felépített otthonok hosszú időn át szolgálják a tulajdonosok nyugalmát és kényelmét.

3. Azonnali kapacitás: csapatunk jelenleg is vállal új projekteket. Keressen minket bátran, ha nem szeretne hónapokat, netán egy évet is várni, mire otthona vagy építménye alapozása elkezdődhet.

4. Gyors munkavégzés: tudjuk, hogy az alapozás csúszása nagy mértékben hátráltathatja az épületek átadását. Kollégáinkkal rengeteg tapasztalatot szereztünk generálkivitelezésben és családi ház építésben, így minden esetben a gyorsaságra és a határidők betartására törekszünk. Az a célunk, hogy mielőbb használatba vehesse építményét.

Kiknek ajánljuk a ház alapozása szolgáltatásunkat?

  • Szakaszos építkezéshez: nem mindenki generálkivitelezőn keresztül intézi a házépítést, hanem külön szakembereket bíz meg az egyes részek kivitelezésével. Ha Ön épp a lemezalap vagy sávalap készítése előtt áll, akkor csapatunk szívesen ad ajánlatot, hogy minél gyorsabban elkészüljön épületének alapozása.
  • Könnyűszerkezetes ház alapozása: előfordul, hogy a könnyűszerkezetes építők csak előre elkészült alapra vállalják a felépítmény rögzítését. Ilyen esetben egy külső szakértő megbízásával történik az alap készítése. Szívesen segítünk ebben az esetben is.
  • Előre gyártott faházak esetében: a nyaralók, víkendházak gyakran olyan faházak, melyek felépítménye már előre elkészül és ezt egy beton alapra kell rögzíteni. Érdemes előre gondolkodni és időben szakembert keresni az alapozási munkák ellátáshoz, hogy minden készen álljon, mire a megrendelt faház megérkezik.

Egyedi árajánlatunkat szívesen elkészítjük Önnek is, amennyiben eljuttat hozzánk néhány alapvető paramétert, valamint a statikai terveket és az árazatlan költségvetést. Ha további információra van szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

családi ház építés Budapesten

Kérjen ajánlatot alapozás szolgáltatásunkra!

Gyors és pontos munkát kínálunk elérhető árakon.