Földmunka szolgáltatások

A Lukács General építőipari vállalkozás komplett földmunka szolgáltatások egész palettájával várja ügyfeleit. Korszerű gépparkunknak valamint széles körű tapasztalatunknak köszönhetően mind a kisebb, mind a nagyobb volumenű projekteket precízen, rugalmasan és határidőre teljesítjük. Minőségi földmunkavégzés, korrekt gépi és kézi földmunka árak magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, intézményeknek: kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Szolgáltatásaink után érdeklődik?

Pontos földmunka árakért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Földmunka a Lukács Generál csapatától: levesszük a terhet az Ön válláról!

Kis- és nagytömegű földmunka

Az építkezések időnként olyan szakaszba lépnek, amikor az emberi kézi földmunka már nem elegendő. Cégünk egyik kiemelt tevékenysége immár hosszú évek óta a gépi földmunka, így Ön nyugodtan ránk bízhatja a munka nehezét! Célunk, hogy minden ügyfelünket zökkenőmentesen átsegítsük építkezési projektjének ezen szakaszaiban is, legyen szó akár a legnagyobb tömegű földmunkáról.

Tereprendezés

A tereprendezés főként az építkezési megbízások kezdő valamint befejezési stádiumaiban esedékes. Egy családi ház építéséhez mindenképp ideálissá kell alakítani földmunkával az adott területet, pl. elegyengetni a dombokat, bozótokat vagy a fák gyökérzetét. Csapatunk modern földgépekkel és nagyfokú tapasztalattal végzi a tereprendezési folyamatokat, hogy az Ön projektje is az ütemterveknek megfelelően haladhasson.

Alap- és árokásás

A földmunkák egyik legnagyobb precizitást és odafigyelést igénylő feladatai közé tartozik az alap-, valamint az árokásás. Rutinunknak és modern technológiai hátterünknek köszönhetően kiválasztjuk a leghatékonyabb munkagépeket a feladathoz, majd pontosan elvégezzük – akár tervrajz alapján is – a megbízást.

Épületbontás

A feleslegessé vált épületek lebontása nem egyszerű művelet. Amennyiben Önnek bontással kapcsolatos problémája van, a legjobb helyen jár! Csapatunk földmunka szolgáltatás mellett vállalja a nem használt építmények biztonságos és szakszerű lebontását, amelyhez sokoldalú, univerzális munkagépeket és alkatrészeket használunk.

Pincetömb kiemelés

Az építkezések első fázisában szokott sor kerülni a pincetömb kialakítására-kiemelésére. Az esetek többségében többfunkciós földgépeket használunk a munka kivitelezéséhez. Ennek oka, hogy akár a medence-, ciszterna- vagy a szennyvízgödrök ásásához, a pincetömb kiemeléshez is hasonló kombinált gépekre és munkamenetekre van szükség.

Földmozgatás-földelszállítás

Cégünkre nemcsak a kisebb-nagyobb földmunka megbízások elvégzésében számíthat, hanem az építkezéseken felmerülő ömlesztett anyagok szállításában is. Legyen szó homok, töltőföld, termőföld, sóder vagy egyéb ömlesztett anyag szállításáról és elterítéséről, fennakadások nélkül tudjuk teljesíteni ügyfeleink igényeit.

Földmunka szolgáltatások a Lukács Generáltól: miért minket érdemes választani?

Komplett földmunka szolgáltatás

A Lukács General a megbízás során a kitűzéstől a földelszállításig minden terhet átvállal Öntől. Csapatunk szakképzett tagjait nem kell felügyelni, hogy valóban ott ásnak-e, ahol kell – akár tervrajz alapján is minőségi munkát végeznek.

Hatékony földmunka végzés fejlett gépparkkal

A földmunkák során többek között korszerű rakodók és markolók állnak rendelkezésünkre a legkisebbtől a legnagyobb (25 tonnás) kivitelig, törőfejjel és/vagy markol/rakodó kanállal. A modern, minőségi munkagépek és bevált technológiák mellett pedig nagy kapacitást tudunk kialakítani szakemberekben és alvállalkozókban egyaránt.

Igényes földmunka pontos határidőkkel

Az általunk végzett munkálatokat építészmérnök műszaki vezetőnk felügyeli. Emellett megválogatjuk partnereinket és alvállalkozóinkat is, miután csakis profi szakemberekkel dolgozunk együtt. Ami a projektek időtartamát illeti, szerződésben rögzítjük a pontos határidőket – ezek betartására valamint a munka folytonosságára is kiemelt figyelmet fordítunk. Nálunk nem fordulhat elő, hogy túlvállaljuk magunkat, és miattunk késik egy-egy építkezés.

Rugalmas és ügyfélközpontú hozzáállás

Minden alkalommal igyekszünk szoros kapcsolatot tartani ügyfeleinkkel a földmunka alatt, miután a kivitelezés során olykor változtatásokra van szükség. A felmerülő kérdésekre gyorsan és érthetően válaszolunk, a munka alatt pedig rendszeresen tájékoztatjuk Önt a folyamatok alakulásáról.

Földmunka

Korrekt kézi és gépi földmunka árak

Csapatunk fix áras díjszabással dolgozik, nem pedig óradíjban. Így Önnek nem kell majd aggódnia utólagosan felmerülő extra költségektől, sem pedig plusz pénzért időt húzó gépkezelőktől. Kérjen tőlünk ajánlatot, mi pedig 24 órán belül megkeressük Önt egy személyre szabott csomaggal!

Felkeltették érdeklődését a Lukács General Kft. szolgáltatásai?

Kérjen tőlünk egyedi ajánlatot űrlapunk kitöltésével!