Felújítás utáni takarítás

Egy ház, vagy lakás felújítása több nem várt részletből is áll. A felújítás utáni takarítás tipikusan olyan eset, amire kevesen gondolnak előre, pedig egy felújítás csak akkor tekinthető befejezettnek, ha az átadott ingatlan makulátlanul tiszta állapotban van.
Ha Önnek is szüksége van egy profi csapat segítségére, akik gyönyörűen tisztává varázsolja otthonát, a felújítás utáni felfordulás után, akkor keressen minket bizalommal! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és személyre szóló ajánlatot készítenek.

Kérjen ajánlatot felújítás utáni takarításra!

Professzionális és alapos felújítás utáni takarítás szolgáltatás a Lukács Generál Kft.-től!

Miért válassza a Lukács Generál szolgáltatásait?

Felújítás utáni takarítás precízen és megbízhatóan

Vállalkozásunk, a Lukács General több tucat építkezésen és felújításon vett már részt az elmúlt években, így pontosan tudjuk, hogy milyen felfordulással jár egy ilyen folyamat. Megbízható kollégáinknak pedig nagy tapasztalatuk van a felújítás utáni takarításban, hiszen már számtalan ingatlant varázsoltak gyönyörűen tisztává. Legyen szó takarításról, a felújítás különböző munkálatairól, netán az egész lakásfelújítás lebonyolításáról, a Lukács Generálra számíthat.

Az elmúlt évek alatt kiépült kapcsolatrendszerünknek hála, több remek szakemberrel is tudtunk együtt dolgozni, így minden részletnél megbízható segítséget tudunk nyújtani!

Gyors és alapos munkavégzés

Mi minden esetben tartjuk a megbeszélt dátumokat. Garantáltan átadjuk Önnek az ingatlant az előzőleg fixált dátumra. Ugyan a takarítási folyamat nem vesz igénybe heteket, de mi pontosan tudjuk, hogy akár egy fél nap is milyen sokat számíthat a felújítás során.

Felújítás utáni takarítás kedvező áron

Minden ingatlan egyedi igényekkel rendelkezik. Éppen ezért minden alkalommal személyre szóló árajánlatot készítünk Önnek, amely minden szükséges részletet tartalmaz. Amennyiben a felújítás után sitt szállításra is szükség lesz, kérjük mindenképp jelezze az árajánlatkérés során.

Felújítás utáni takarítás extra gyors munkakezdéssel

Nagy kapacitásunknak köszönhetően egyszerre tudunk több, párhuzamosan futó megbízáson is dolgozni. Emiatt Önnek nem kell hosszú hónapokat, heteket várnia, míg bele tudunk kezdeni a takarítási munkálatokba. Miután elküldte számunkra az ajánlatkérést, mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük az időpontot.

felújítás utáni takarítás a Lukács Generáltól

Milyen munkálatok után érdemes igénybe venni a felújítás utáni takarítást?

Mázolás után: Az ablakok és ajtók mázolása során, még a letakart burkolatok és leragasztott ablakok mellett is sok esetben előfordulnak lecsorgott festéknyomok és odaszáradt zománcfesték darabok. Ezeket pedig nagy feladat anélkül eltávolítani, hogy ne sérüljön a felület. Ilyen esetekben mindenképp szakértő segítségre van szükség!

Burkolás után: Ilyen esetekben a fugázás okozza a legnagyobb szennyeződést. A járólapra száradt fugát nagyon nehéz úgy eltávolítani, hogy közben ne távolítsuk el a járólap közül, és a felületet se sértsük fel. Ezért ilyen esetekben szakértő segítségét érdemes igénybe venni!

Festés utáni takarítás: A festés utáni takarítás még akkor is hatalmas feladat, ha a szakember elvégezte a szükséges óvintézkedéseket. A járólapra száradt festékmaradványokat nem egyszerű felszedni. A felmosást követő száradás után is újra kifehéredik a felület, és úgy talán még nehezebb eltávolítani. Bízza ránk a festés utáni takarítást és mi alaposan és gyorsan elvégezzük Ön helyett!

Teljes felújítás utáni takarítás: Egy teljes felújítás után elképzelhetetlen mennyiségű szennyeződés keletkezik otthonában. Ilyen esetekben szinte lehetetlennek tűnik, hogy egyszer teljesen tiszta lesz még az ingatlan. Szakértő kollégáink alaposan és gyorsan, a legnagyobb körültekintéssel végzik el otthona tisztítását, hogy Önnek már csak a beköltözéssel kelljen törődni!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Újítsa fel otthonát és vegye át azt tökéletesen tiszta állapotban.